Αυτή η εικόνα μας εξηγεί γιατί το cyber security είναι τόσο σημαντικό! Δείτε την!

 

Ολοένα και περισσότερες νέες hacking απειλές προκύπτουν  τα τελευταία δύο χρόνια, και λόγω του γεγονότος αυτού έχει επέλθει μια εξαιρετικά μεγάλη αύξηση της παγκόσμιας ανησυχίας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Το 2014, το 69% των στελεχών εξέφρασε την ανησυχία του για τις cyber threats, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης ασφάλειας των δεδομένων, σύμφωνα με έρευνα της PricewaterhouseCoopers. Το 2015, σε μια ενημερωμένη έρευνα αυξήθηκε ο αριθμός αυτός στο 86%, έτσι είναι ξεκάθαρο πλέον πως  η επιθυμία για καλύτερο cyber security  δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ. .

​​ https://secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Στο infographic  που φαίνεται παρακάτω , ο John Greenough της BI Intelligence, εξηγεί τι ακριβώς είναι το cyber security, ποιες ειναι οι επενδύσεις που γίνονται πάνω σε αυτό, τα top  είδη επιθέσεων, και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προστατευθεί μια εταιρεία από τις απειλές.

Αυτή η εικόνα μας εξηγεί γιατί το cyber security είναι τόσο σημαντικό! Δείτε την!

https://secnews.gr/102234/olh-h-python-language-se-mia-eikona/Δείτε ακόμα: Όλη η Python Language σε μια μόνο εικόνα… δες την!

 

Εάν βρήκατε το infographic αυτό αξιόλογο, τότε θα σας αρέσουν ενδεχομένως τα δύο εκτενή reports πάνω στο IoT security και το cyber insurance που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

The IoT Security Report: Αυτό το report εξετάζει πόσο ευπαθείς είναι οι  IoT devices και το κατά πόσο οι ευπάθειές τους ανοίγουν νέες πόρτες και δίνουν νέες ευκαιρίες σε διάφορα είδη hackers. Επίσης περιέχει μια πρόβλεψη για την αγορά προσφοράς λύσεων όσον αφορά την ασφάλεια των IoT devices, και εξηγεί πως διάφορα μέτρα ασφάλειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφάλεια των συσκευών αυτών έναντι των hackers.

https://secnews.gr/102239/debian-linux/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε περισσότερα: Debian Linux : Κατανοώντας το Universal Operating System !

The Cyber Insurance Report: Αυτό το report εξετάζει την ανάπτυξη αυτής της αγοράς και προσδιορίζει τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη. Προσδιορίζει επίσης τους εμπορικούς τομείς που είναι υποεξυπηρετούμενοι από την cyber insurance market, οι οποίες παρουσιάζουν μια μοναδική ευκαιρία για τους ασφαλιστές.