Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι η Google δεν χαζολογεί την Πρωταπριλιά – ειδικά όταν πρόκειται για μερικές από τα πιο αγαπημένες υπηρεσίες της, όπως το Google Maps.

Επιλέξτε “Visit Funky Town in the Google Μaps App” από την κορυφή των Google Μaps και επιλέξτε το τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, από τη στιγμή που ανοίγετε το Google Μaps, πηγαίνετε στο ” Explore Nearby (Εξερευνήστε τριγύρω)” και πατήστε “Funky Town” για να δείτε τις γλυκές κινήσεις του αγαπημένου σε όλους Pegman.

Φέτος, η εταιρεία έχει αναβαθμίσει το Pegman, την πορτοκαλί φιγούρα από τους Google Maps. Συγκεκριμένα, το έντυσε με μια νέα ενδυμασία του ’70 και το εξόπλισε με groovy disco χορευτικές κινήσεις.

Αν επισκεφθείτε το Google Maps στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα δείτε ότι το συνήθως χωρίς κανένα χαρακτηριστικό Pegman, που χρησιμοποιείται για το Street View, έχει μετατραπεί σε έναν γενειοφόρο τύπο που φορά ένα μωβ disco leisure-suit.

Και, γίνεται ακόμα καλύτερο. Η νέα έκδοση του disco Pegman θα κάνει μια επική χορευτική φιγούρα για σας στο smartphone σας εάν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Επιλέξτε “Visit Funky Town in the Google Μaps App” από την κορυφή των Google Μaps και επιλέξτε το τηλέφωνό σας (θα πρέπει να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας και στο τηλέφωνό σας.) Στη συνέχεια, από τη στιγμή που ανοίγετε το Google Μaps, πηγαίνετε στο ” Explore Nearby (Εξερευνήστε τριγύρω)” και πατήστε “Funky Town” για να δείτε τις γλυκές κινήσεις του αγαπημένου σε όλους Pegman. (Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο παρακάτω.)

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=m7-RWc8GljY” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Google έχει μετατρέψει την υπηρεσία χαρτογράφησής της για τους σκοπούς της Πρωταπριλιάς. Πέρυσι η εταιρεία μετέτρεψε τους Χάρτες σε ένα τεράστιο παιχνίδι Pac-Man.