Δείτε τι είναι δυνατόν να συμβεί σε περίπτωση που συνδέσετε ένα αλυσοπρίονο σε ένα μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος!

Μερικοί αγρότες που κατοικούν στη Φιλανδική εξοχή, είχαν μια περίεργη ιδέα. Πήραν και έδεσαν ένα αλυσοπρίονο πάνω σε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Και το αποτέλεσμα που προέκυψε, αποδεικνύει ακριβώς πόσο τρομακτική θα μπορούσε να είναι μια αποκάλυψη των ρομπότ!

Φέρνοντας ένα νέο νόημα στον όρο «λιανιστής», οι τρεις φίλοι χρησιμοποιούν το νέο μη επανδρωμένο ιπτάμενο αλυσοπρίονο τους – το οποίο έχουν ονομάσει killerdrone (δηλαδή ο drone δολοφόνος)- για να κόψουν κλαδιά από δέντρα, να σπάσουν σταλακτίτες που έχουν μπλοκάρει πόρτες και να καταστρέψουν χιονάνθρωπους.

Σε μια παραγωγή από τους Φινλανδικούς ανεξάρτητους κινηματογραφιστές Misty Friday Films, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος-αλυσοπρίονο είναι ο πρωταγωνιστής του “KILLER DRONE! Το Ιπτάμενο αλυσοπρίονο” ενός σύντομου, λιγότερο από τρία λεπτά κλιπ, που έχει κυκλοφορήσει στο YouTube.

Στο βίντεο μπορείτε να το δείτε να καταστρέφει δέντρα, χιονάνθρωπους, σταλακτίτες και να πετάει με απειλητικό τρόπο!

Ενώ είναι σίγουρα ένα τρομακτικό θέαμα για να παρακολουθήσει κάποιος, αυτό το βίντεο δείχνει ορισμένες πραγματικά πολύ πρακτικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο μηχάνημα. Για τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας που προσπαθούν να καθαρίσουν τις γραμμές ή παρόμοιες λειτουργίες, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό ως ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για να κόψει τα κλαδιά από τα ψηλά δέντρα που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα.

Ευτυχώς, το βίντεο αποκαλύπτει επίσης το μυστικό όπλο που είναι εγγυημένο ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα αλυσοπρίονο drone κάθε φορά: τα μπαλόνια! Έτσι φαίνεται ό, τι το μόνο που χρειαζόμαστε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας είναι μπαλόνια και μάλιστα πολλά από αυτά.