Η Ισπανική εταιρία Durmet αφού απέτυχε με το στρώμα για μώρα που συνδέεται στο Internet είπε να βγάλει ένα στρώμα για ενήλικες που μπορεί να σε ειδοποιήσει αν κάτι περίεργο συμβεί στο κρεβάτι σου ενώ εσύ λείπεις!

Αφού πλέον όλα τα είχαμε ακούσει τώρα ήρθε και το Smarttress για να μας επιβεβαιώσει ότι κάποιες φορές η φαντασία και η ευρηματικότητα δεν πρέπει να προωθούνται! Αυτό το “έξυπνο” στρώμα λοιπόν με τους 24 αισθητήρες υπέρηχων που έχει ενσωματωμένους στα ελατήρια του μπορεί να ανιχνεύσει… “δράση” σε πολλαπλές ζώνες επαφής και να σου στείλει ειδοποίηση στο κινητό σου κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου με με αμφισβητήσιμο τρόπο!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/102884/samsung-%cf%86%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#d3151d7″ wide=”yes” center=”yes”]Η Samsung δημιουργεί φακούς επαφής με ενσωματωμένη κάμερα[/su_button]

Αλλά το στρώμα δεν προσφέρει μόνο αυτές τις ειδοποιήσεις. Σύμφωνα με την υπερβολικά δραματική διαφήμιση του Smarttress, η εφαρμογή προσφέρει και analytics σχετικά με αυτή τη δραστηριότητα στο κρεβάτι όπως ταχύμετρο και μετρήσεις της έντασης ανά λεπτό. Με απλά λόγια δηλαδή όποιος παρανοϊκός ή παρανοϊκή το αγοράσει δεν θα είναι σε θέση μόνο να κατασκοπεύσει τον άπιστο σύντροφο του αλλά και να ξέρει ακριβώς και τι επιδόσεις είχε!

Αυτός που θα το αγοράσει μάλλον αδιαφορεί για την προστασία της προσωπικής ζωής του άλλου και για όλα τα ζητήματα της εμπιστοσύνης αλλά τι θα γίνει αν το στρώμα μείνει από μπαταρίες την πιο ακατάλληλη στιγμή και χάσει κάποια δόνηση; Θα μείνει με το στρώμα των 1.750$! Ναι τόσο κοστίζει!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/102857/fitbit-%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b1/” target=”blank” style=”stroked” background=”#6459c07″ wide=”yes” center=”yes”]‘Fitbit’ για αγελάδες βοηθάει τους αγρότες να πάρουν περισσότερο γάλα![/su_button]

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα γι αυτή την “έξυπνη” συσκευή δείτε και το βίντεο παρακάτω. Μάλλον η Durmet δεν θα πετύχει τον στόχο της για πωλήσεις αλλά θα σας προσφέρει λίγα λεπτά διασκέδασης!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CWP4n4BfAYo” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]