Το Facebook είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη, με τους ανθρώπους να στηρίζονται στην υπηρεσία μηνυμάτων του για να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι όπου μπορούμε να σας δώσουμε τα φώτα μας επάνω σε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Facebook Messenger.

1.Καλέστε ένα Uber ή Lyft

Μπορείτε να καλέσετε ένα ταξί, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε το Facebook Messenger. Απλά πατήστε το εικονίδιο μεταφοράς προς το κάτω μέρος της οθόνης. Αν δεν μπορείτε να δείτε το σύμβολο, το οποίο μοιάζει με ένα αυτοκίνητο, πατήστε το «Περισσότερα»

2.Ενώστε πρόσθετες εφαρμογές στο Messenger

Ακόμα κι αν το Facebook Messenger είναι αρκετά φοβερό από μόνο του, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα σωρό πρόσθετες εφαρμογές σε αυτό για να ενισχύσετε τη λειτουργικότητά του ακόμη περισσότερο. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνουν τα GIPHY, Memes και The Weather Channel. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάζεται να τα εγκαταστήσετε ξεχωριστά από το Play Store. Μόλις εγκατασταθούν, το περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω αυτών των εφαρμογών μπορεί να διαβιβαστεί άμεσα στο Facebook Messenger, για να το μοιράζεστε με τις επαφές σας.

Για να δείτε την λίστα των διαθέσιμων εφαρμογών, ανοίξτε οποιαδήποτε συνομιλία και πατήστε στο εικονίδιο “τρεις τελείες”. Μετά από αυτό, εσείς αποφασίζετε ποια εφαρμογή θέλετε ως σύντροφο για το Facebook Messenger.

3.Στείλτε και λάβετε χρήματα

Θέλετε ένα γρήγορο δάνειο ενός-δυο δολαρίων σε / από έναν φίλο; Το Facebook Messenger είναι εδώ για να βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μια χρεωστική κάρτα (που εκδίδεται μόνο σε τράπεζες των ΗΠΑ) στο λογαριασμό σας στο Facebook και να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε / λάβετε τα χρήματα, άμεσα μέσω του Facebook Messenger. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή (Ρυθμίσεις> Πληρωμές> Ασφάλεια) για να προσθέσετε ένα PIN, για τη διασφάλιση των συναλλαγών. Αυτή η υπηρεσία προς το παρόν περιορίζεται στις ΗΠΑ.

4.Φτιάξτε ομαδικές βιντεοκλήσεις

Το Facebook υποστηρίζει βίντεο κλήσεις πολλών ατόμων σε όλη την υδρόγειο. Θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για Android ή iOS για να επωφεληθείτε. Για να πραγματοποιήσετε μια ομαδική κλήση βίντεο απλά ανοίξτε μια συνομιλία ομάδας και πατήστε το εικονίδιο τηλεφώνου στο επάνω μέρος της οθόνης – τόσο εύκολα. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα αρχείο καταγραφής των προηγούμενων τηλεφωνημάτων σας ανοίγοντας την καρτέλα Τηλέφωνο στην αρχική οθόνη Messenger

5.Παίξτε Κρυφά Παιχνίδια

Ενώ υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο Facebook Messenger, σίγουρα δεν γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ χωρίς καν να χρειάζεται να φύγουμε από το app. Είναι μια αρκετά νέα προσθήκη στην αυξανόμενη λίστα δραστηριοτήτων του Messenger και είναι αρκετά απλή για να την ενεργοποιήσετε και να παίξετε. Απλά στείλτε σε ένα φίλο ένα Emoji μπάσκετ και πατήστε στο μήνυμα για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι απλό – περάστε τη μπάλα από το στεφάνι και για κάθε καλάθι που μπαίνει παίρνετε έναν πόντο. Μπορείτε να παίξει μέχρι να χάσετε, τότε η βαθμολογία σας αποθηκεύεται και μπορείτε να την αποστείλετε στο φίλο σας ως μια πρόκληση. Είναι διασκεδαστικό, δωρεάν και ένας ωραίος τρόπος για να περάσει η ώρα.