Η αναζήτηση του Google γίνεται ένα απαραίτητο εργαλείο για τους φοιτητές, τους ταξιδιώτες, τους περιέργους και όσους βαριούνται. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας με τα 14 κρυμμένα μυστικά του Google Search που ίσως δεν ξέρατε… και φυσικά ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

[su_button url=”https://secnews.gr/103758/i-google-metakinei-kathe-blogspot-domain-se-https/” target=”blank” style=”glass” background=”#e88143″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Η Google μετακινεί κάθε Blogspot domain σε HTTPS![/su_button]

6) Χρησιμοποιήστε το ως Calculator

Δεν μπορείτε να εκτελέσετε μόνο άμεσους υπολογισμούς, π.χ. 5 ^ 3, 10 + 5, 15-8, 35 * 55, 100/50 στη γραμμή αναζήτησης, αλλά επίσης μπορείτε να υπολογίσετε τα αποτελέσματα για τριγωνομετρικές εξισώσεις.

7) Λύστε τύπους για γεωμετρικά σχήματα!

Μπορείτε να λύσετε τύπους για γεωμετρικά σχήματα, όπως κύκλο, ορθογώνιο, τρίγωνο, τραπεζοειδές, έλλειψη κ.λπ. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε “solve” και προσθέστε ένα σχήμα, π.χ. “Solve triangle”, κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτηση και θα σας εμφανιστεί ένα κομπιουτεράκι για να λύσετε τους τύπους για αυτό το σχήμα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να βρείτε λύσεις για το εμβαδόν, την περίμετρο, το ύψος, πλευρά (α) ή πλευρά (γ). Κάθε σχήμα έχει φυσικά διαφορετική αριθμομηχανή.

8) Δημιουργήστε γράφημα!

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γράφημα άμεσα για μια μαθηματική συνάρτηση. Για παράδειγμα, αναζητήστε  “graph for x^2” ή  “graph for tan (x)” και ούτω καθεξής. Τα αποτελέσματα αναζήτησης επιστρέφουν με το γράφημα.

[su_button url=”https://secnews.gr/103711/facebook-i-google-pou-einai-kalutera-na-douleveis/” target=”blank” style=”glass” background=”#c5e843″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Facebook ή Google; Που είναι καλύτερα να δουλεύεις;[/su_button]

9) Google Tip Calculator

Μπορείτε να υπολογίσετε για παράδειγμα το φιλοδώρημα του σερβιτόρου με αυτό, αν είστε “φτωχός” με τα μαθηματικά, αλλά όχι με τα φιλοδωρήματα. 🙂 Πληκτρολογήστε ” tip calculator “, εισάγετε το ποσό του λογαριασμού σας, “tip %” και επιλέξετε τον αριθμό των ατόμων που συμβάλλουν στο λογαριασμό για να σας δείξει το ποσό του φιλοδωρήματος που σας αναλογεί. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

10) Currency Conversion

Παρά το γεγονός ότι οι μετατροπές νομισμάτων θα μπορούσαν να γίνουν μέσω του Google Currency  Converter, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μετατροπή συναλλάγματος απευθείας από τη γραμμή αναζήτησης του Google, τότε απλά πληκτρολογείτε, το νόμισμα που θέλετε να μετατρέψετε από και προς, σαν αυτό για παράδειγμα: 100 GBP to USD. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα επιστρέψει με τη μετατροπή ποσού.

11) Μετατρέψτε ποσότητες σε διαφορετικές μονάδες

Όχι μόνο νόμισμα, αλλά μπορείτε επίσης να μετατρέψετε μονάδες σε διαφορετικές. Υπάρχουν 9 κατηγορίες που μπορείτε να κάνετε μετατροπές σε: θερμοκρασία, μήκος, μάζα, ταχύτητα, την ένταση, το εμβαδόν, την κατανάλωση καυσίμου, χρόνος και ψηφιακή αποθήκευση.

12) Μετάφραση από μια γλώσσα σε άλλη

Απλά πληκτρολογήστε τη γλώσσα που θέλετε να μεταφράσετε και τη γλώσσα στην οποία θέλετε να γίνει η μετάφραση για να μετατρέψετε τη γραμμή αναζήτησης σας σε ένα προσωρινό translator. Σε αυτό το παράδειγμα, προσπαθήσαμε “γαλλικά στα αγγλικά”.

13) Google Timer

Πληκτρολογήστε στο Google “timer” και ένα κουτί θα εμφανιστεί, επιτρέποντάς σας να εισάγετε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, για παράδειγμα 45 δευτερόλεπτα. Το Google Timer θα αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση και μια ειδοποίηση θα ηχήσει αφού φτάσει στο 0. Το χρονόμετρο της Google μπορεί να ρυθμιστεί σε πλήρη οθόνη, επίσης.

[su_button url=”https://secnews.gr/103373/mathete-programmatismo-sti-nea-ekpaideutiki-istoselida-tis-google/” target=”blank” style=”glass” background=”#43aae8″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Μάθετε προγραμματισμό στην νέα Εκπαιδευτική Ιστοσελίδα της Google[/su_button]

14) Πρόγνωση καιρού

Μπορείτε να πάρετε την πρόγνωση του καιρού για οποιαδήποτε πόλη, πληκτρολογώντας απλά την πόλη και στην συνέχεια “forecast”.

 

Έχετε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό να μοιραστείτε μαζί μας; Αν ναι, γράψτε το στα σχόλια παρακάτω!