Μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε σε εφημερίδα της Ινδίας, έχει διαρρεύσει το πλέον επτασφράγιστο μυστικό σχετικά με την τιμή των νέων μοντέλων smartphone της κινεζικής εταιρείας κατασκευής των smartphone «OnePlus », του OnePlus 3, πριν από την παγκόσμια εκδήλωση για την έναρξη του.

Το τηλέφωνο θα έχει τιμή Rs 27.999 ($ 416) στην Ινδία και θα πωλείται αποκλειστικά στο Amazon India.

Η διαφήμιση επιβεβαιώνει επίσης τις προδιαγραφές του πολυαναμενόμενου OnePlus 3. Το smartphone θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και θα έχει 6GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη. Επίσης, θα είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη οπτικών AMOLED και θα επιτυγχάνει γρήγορη φόρτιση. Έχει επίσης ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενσωματώνεται στο home Button, το οποίο υπόσχεται ότι θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε την αρχική οθόνη σε 0,2 δευτερόλεπτα.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι η διαφήμιση αναφέρει πως το OnePlus 3 θα έχει πίσω κάμερα 8MP και μία μπροστινή κάμερα 16MP, το οποίο είναι πολύ περίεργο. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα λάθος της διαφήμισης. Οι Ινδοί αγοραστές θα πάρουν επίσης δωρεάν υπηρεσίες, όπως η συνδρομή ενός έτους του τοπικού streaming app μουσικής Saavn Pro, διπλά δεδομένα για τους συνδρομητές Idea και Rs 500 ($ 7,5) σε πιστωτικές για την εφαρμογή Kindle της Amazon.

Το OnePlus προσφέρει επίσης 12 μηνών “Προστασία από τυχαίες ζημιές” με το OnePlus Care. Φαίνεται να είναι μια νέα υπηρεσία και είναι πιθανό να είναι παρόμοια με της Apple Care που μπορεί κανείς να αγοράσει μαζί με τις συσκευές της Apple. Όπως και πέρυσι, η OnePlus φιλοξενεί μια εναρκτήρια εκδήλωση VR για το OnePlus 3 μοντέλο στις 14 Ιουνίου και ώρα 22:30, στην Ινδία και στις 10:00 (PDT) στις 14 Ιουνίου στις ΗΠΑ.