Ως αφιέρωμα στη σεζόν του Euro 2016, το Facebook μας προσφέρει άλλο ένα νέο πασχαλινό αυγό με τη μορφή του Messenger Football. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε ένα football emoji σε έναν φίλο σας και να το πατήσετε στο chat για να αρχίσετε να παίζετε.

Ήρθε η ώρα να χάσουμε και πάλι λίγο χρόνο με το νέο κρυφό παιχνίδι στο Facebook Messenger. Αυτή τη φορά, υπάρχει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου κρυμμένο στην αγαπημένη μας IM εφαρμογή.

Ακριβώς όπως στο March Madness που έφερε μαζί του Messenger Basketball, η σεζόν του Euro 2016 έχει εμπνεύσει το Messenger Football.

Μέχρι τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε με ενθουσιασμό “Πώς παίζεται;”. Λοιπόν, αν έχετε παίξει Messenger Basketball, θα έχετε ήδη μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Αν δεν έχετε, είναι υπερβολικά απλό. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

Πώς να παίξετε το νέο παιχνίδι Messenger Football του Facebook;

Πριν ξεκινήσετε να προσπαθήσετε να παίξετε το νέο παιχνίδι Messenger Football, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας έχει ενημερωθεί.

Ανοίξτε μια συνομιλία με έναν φίλο ή κάποια ομάδα. Τώρα, βρείτε το Emoji ποδοσφαίρου και στείλτε το. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα, αντιγράψτε αυτό και να στείλτε το – ⚽

Πατήστε το emoji του ποδοσφαίρου που μόλις στείλατε στο chat και το παιχνίδι ξεκινά. Σε αντίθεση με το συνηθισμένο παιχνίδι ποδοσφαίρου, αντί έχετε έναν στόχο, εδώ θα πρέπει να χτυπάτε συνεχόμενα τη μπάλα για να την κρατήσετε στον αέρα.

Μόλις σκοράρετε 10 πόντους, το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται δυσκολότερο και αρχίζουν και οι αντιπερισπασμοί.

Οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάστε! ?