Το WhatsApp μόλις έλαβε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το Windows phone και παρόλο που το αρχείο καταγραφής της αλλαγή δεν λέει και πάρα πολλά για το τι έχει φτιαχτεί ή τι έχει απλά βελτιωθεί σε αυτή την έκδοση, αποδεικνύεται ότι αυτή η έκδοση διόρθωσε κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Το νέο WhatsApp για το Windows phone είχε αντιμετωπίσει ζητήματα σύνδεσης με το WhatsApp Web κάτι που είχε αναφερθεί από πολλούς χρήστες, τώρα μπορείτε πλέον να συνομιλήσετε εύκολα με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το PC σας.


Επίσης είχε παρουσιαστεί πρόβλημα και στο iOS, συγκεκριμένα το σφάλμα στο Web WhatsApp διέκοπτε τη σύνδεση μεταξύ του τηλεφώνου και του διακομιστή, έτσι τα μηνύματα ξαφνικά στη μέση της συνομιλίας δεν μπορούσαν να σταλθούν. Αρχικά η λύση εδώ ήταν να ξεκλειδώσετε χειροκίνητα το κινητό μετά να ανοίξετε το WhatsApp και αμέσως μετά την ενεργή συνομιλία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί ο συγχρονισμός.
Χάρη στην καινούργια έκδοση, το σφάλμα δεν θα πρέπει πλέον να υπάρχει, και το WhatsApp Web θα πρέπει τώρα να λειτουργεί σωστά με τα Windows phone, οπότε συνιστάται στους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον τομέα αυτό να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση το συντομότερο δυνατό. Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη στο κατάστημα και μπορείτε να τη κατεβάσετε ελεύθερα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από οποιονδήποτε που τρέχει ήδη το WhatsApp σε ένα Windows phone.
Το WhatsApp είναι μία από τις εταιρείες που υποστηρίζουν τα Windows phone και την βγάζουν συνεχώς ενημερώσεις για τις εφαρμογές τους σε τακτική βάση, με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις να είναι διαθέσιμα σχεδόν κάθε εβδομάδα.