Ίσως να σας δημιουργήσει κάποια έκπληξη, αλλά καθώς φαίνεται η Apple έχει πουλήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο συσκευές iPhone από την πρώτη μέρα που γνωρίσαμε το smartphone που άλλαξε τη ζωή μας μέχρι και σήμερα.

Τον περασμένο μήνα, το iPhone έκλεισε τα 9 χρόνια, και είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι έχουνε χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλες οι εκδόσεις του iPhone που κυκλοφόρησαν από τις 29 Ιουνίου 2007 από την εταιρεία Cupertino. Το γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πήρε τόσο καιρό για την Apple για να καταφέρει να φτάσει στην πώληση του δισεκατομμυριοστού της, αλλά σύμφωνα με τον CEO της Apple, Tim Cook αυτό συνέβη κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα.

“Την περασμένη εβδομάδα περάσαμε άλλο ένα σημαντικό ορόσημο, όταν πουλήσαμε το δισεκατομμυριοστό iPhone. Πάντα είχαμε ως στόχο να φτιάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά. Ευχαριστώ όλους εσάς στην Apple, που βοηθήσατε να αλλάξουμε τον κόσμο κάθε μέρα.”

Δήλωσε ο Tim Cook

Η είδηση έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε η Apple, η οποία αναφερόταν στα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2016, όπου η εταιρεία Cupertino αποκάλυψε το γεγονός ότι οι πωλήσεις του iPhone συνεχίζουν να πέφτουν. Ωστόσο, η Apple κατάφερε να βγάλει πάνω από 6 δισεκατομμύρια σε πωλήσεις στις online υπηρεσίες της.

Έχοντας αυτό στο μυαλό, πολλοί ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους την επόμενη έκδοση του iPhone που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ο αριθμός της έκδοσης , αλλά οι φήμες λένε ότι η ονομασία του θα είναι iPhone 6SE.