Προσθέτοντας άλλο ένα κόλπο στα αποτελέσματα αναζήτησης, η Google τώρα σας επιτρέπει να παίξετε Τρίλιζα και Πασιέντζα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να googl-άρετε αυτές οι λέξεις (Tac-Toe και Solitaire) και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις δυσκολίας. Μη χάνετε χρόνο, λοιπόν, δοκιμάστε το!

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν τη Google μια διασκεδαστική εταιρεία και αυτή είναι η λεπτομέρεια που κάνει τον τεχνολογικό γίγαντα ιδιαίτερο. Έτσι, ήρθε ακόμη μια φορά να ενισχύσει αυτή την πεποίθηση, προσθέτοντας κι άλλους θησαυρούς στην Google Αναζήτηση. Αυτή τη φορά, η εταιρεία εισήγαγε δύο νέα κόλπα – την Τρίλιζα και την Πασιέντζα.

Πώς να παίξετε Πασιέντζα και Τρίλιζα στα Google αποτελέσματα αναζήτησης;

Σίγουρα, δεν αποτελεί κάποια επιστήμη! Ακριβώς όπως και η Google Αναζήτηση, θα πρέπει να είναι απλό, έτσι;

Έτσι, για να παίξετε Πασιέντζα στη Google, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε τη λέξη solitaire

στη γραμμή αναζήτησης της Google. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια λίστα αποτελεσμάτων όπου το πρώτο αποτέλεσμα που θα σας ζητάει να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι.

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί “Κάντε κλικ για να παίξετε“, η Google θα σας ζητήσει να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας. Αφότου το επιλέξετε, μπορείτε να προχωρήσετε με το παιχνίδι.

Αν ψάχνετε για κάτι άλλο, κάτι πιο απλό, η Τρίλιζα μάλλον είναι αυτό που αναζητάτε. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, απλά αναζητήστε τη λέξη Tic-tac-toe στη Google. Αμέσως, θα εμφανιστεί το παιχνίδι στην κορυφή της λίστας των αποτελεσμάτων της Google.

Έχετε και εδώ τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα επίπεδο δυσκολίας, αλλά και την επιλογή να παίξετε ενάντια σε έναν φίλο σας.

Καλή σας διασκέδαση! ?