Η Intel έχει καταστήσει διαθέσιμο ένα νέο πακέτο BIOS που αναπτύχθηκε για το DE3815TY NUC της, έκδοση 0052, η οποία είναι συμβατή με το DE3815TYBE NUC και το DE3815TYKHE NUC και προσθέτει μερικές βελτιώσεις ασφαλείας και μερικά άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η παρούσα έκδοση προσθέτει τη λειτουργία αυτόματης επαναφοράς μέσω USB key, G3 Power κουμπί με το χαρακτηριστικό της ανάκτησης, καθώς επίσης και τη λειτουργία ενημέρωσης του Windows firmware αφαιρώντας, παράλληλα, και ένα σφάλμα που κόλλαγε το σύστημα κατά την εκτέλεση μιας reboot/shutdown -r εντολής στο Linux.

Επίσης ενημερώθηκε και η Visual έκδοση του BIOS της συσκευής στην 2.2.20, η οποία επιλύει ζητήματα σχετικά με τις δυνατότητες του δικτύου, ορισμένα εμφανισιακά λάθη, καθώς και μερικά άλλα δευτερεύοντα προβλήματα.

Ακόμη, η Intel κατάφερε να δώσει λύση σε ένα συγκεκριμένο θέμα που προέκυπτε όταν οι χρήστες εισήγαγαν τον κωδικό τους και το “User Access Level = limited,” που επανέφερε το TXE firmware

στην 1.0.2.1067 και βελτίωνε τη λειτουργία ενημέρωσης του BIOS, απενεργοποιώντας το κουμπί του πληκτρολογίου και το Power κουμπί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας flash / αποκατάστασης.

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, ενημερώθηκε επίσης και η Visual έκδοση του BIOS της συσκευής στην 2.2.20, η οποία επιλύει ζητήματα σχετικά με τις δυνατότητες του δικτύου, ορισμένα εμφανισιακά λάθη, καθώς και μερικά άλλα δευτερεύοντα προβλήματα.

Όταν κάνετε την εγκατάσταση, φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες μεθόδους ενημέρωσης και να επιλέξετε αυτό που είναι καλύτερο για σας.

Τούτου λεχθέντος, κατεβάστε το Intel DE3815TY NUC BIOS 0052 για τη συσκευή σας, εφαρμόστε το στο NUC σας και απολαύστε αυτές τις νέες αλλαγές.