Όχι μόνο φήμες αλλά ακόμη και εικόνες του επερχόμενου Samsung Galaxy A8 (2016) έχουν βγει στην δημοσιότητα εδώ και αρκετό καιρό, και μόλις πρόσφατα φαίνεται ότι η συσκευή πέρασε από το τεστ αξιολόγησης της AnTuTu. Οι προδιαγραφές φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με ορισμένες από τις προηγούμενες φήμες για το smartphone, αλλά μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Η λίστα της AnTuTu δείχνει ότι το smartphone μπορεί και να έρθει με τον αριθμό μοντέλου SM-A810F και τρέχει ένα Samsung Exynos 7420 SoC, με τέσσερις Cortex-A57 πυρήνες clocked στα 2.1GHz, τέσσερις Cortex-A53 πυρήνες clocked στα 1.5GHz και μία octa-core Mali-T760 Mali-T760 μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

Επιπλέον, το smartphone φαίνεται ότι θα έρθει με μια Full HD οθόνη, ενδεχομένως σε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από 5,7 ίντσες.

Η λίστα της AnTuTu, εντοπίστηκε από τον Steve Hemmerstoffer

και δείχνει, επίσης, ότι η πίσω κάμερα του smartphone είναι 8MP, κάτι που φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες φήμες που επεσήμαναν μια φωτογραφική μηχανή 16MP στο πίσω μέρος.

Η μπροστινή κάμερα είναι 5MP και η συσκευή μπορεί να είναι εξοπλισμένη με 64GB εσωτερική μνήμη και 3GB μνήμη RAM.

Η Samsung μπορεί να φτιάξει και μια διαφορετική παραλλαγή του τηλεφώνου σε ορισμένες περιοχές. Μια που θα έρχεται με Qualcomm Snapdragon 615 SoC και Adreno 405 μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

Η φημολογούμενη τιμή της συσκευής μπορεί και να φθάσει τα 300$, ποσό πολύ προσιτό -θα λέγαμε- για πολλούς καταναλωτές στην αγορά. Το Galaxy Α8 (2016) μπορεί να τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow και θα μπορούσε να γίνει ο διάδοχος του περσινού Galaxy Α8.