Τα κωδικά ονόματα για το επερχόμενο Galaxy S8 έχουν βγει στο διαδίκτυο και ορισμένοι αναλυτές λένε ότι το smartphone μπορεί και να ανακοινωθεί νωρίτερα από ότι είχε προβλεφθεί.

Η SamMobile ανέφερε ότι δύο εκδόσεις του Galaxy S8, που φέρουν τα ονόματα Dream και Dream2, μπορεί και να φτάσουν νωρίτερα. Τα δύο μοντέλα φέρουν τα κωδικά ονόματα SM-G950 και SMG955. Το Samsung Galaxy S7 φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-G930. Η αναφορά λέει ότι η Samsung συνήθως ανεβάζει τον αριθμό μοντέλου ανά 10 όταν πρόκειται για μια συσκευή διάδοχο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι η περίπτωση για το Galaxy S8.

Προφανώς, ο λόγος πίσω από αυτό είναι η “φοβία του τέσσερα”, η οποία είναι η συσχέτιση της συμμετοχής του αριθμού 4 με την κακή τύχη και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη Νότια Κορέα. Ο αριθμός 4 φέρεται να παραλείπεται στα νοσοκομεία της χώρας και στα δημόσια κτίρια, ενώ ο 4ος όροφος σε ορισμένα κτίρια συμβολίζεται με το γράμμα F.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung βγάζει ένα κινητό πιο γρήγορα. Ο αριθμός του μοντέλου για το Galaxy S4 έπρεπε να είναι GT-I9400, αλλά αντ’ αυτού χρησιμοποιήθηκε το GT-I9500. Σε μια άλλη αναφορά, η SamMobile

αποκάλυψε ότι η Samsung μπορεί να προχωρήσει με την ανακοίνωση του Galaxy S8 μέσα στο επόμενο έτος.

Η εταιρεία λέγεται ότι πρόκειται να αποκαλύψει το GaΙaxy S8 κατά τη διάρκεια του MWC τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, αλλά φαίνεται ότι η συσκευή θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα. Ωστόσο, η ημερομηνία και ο μήνας, είναι ακόμη άγνωστα.

Η Samsung μπορεί με αυτό τον τρόπο να συνέλθει από το φιάσκο του Galaxy Note 7 πιο γρήγορα.

Άλλες φήμες για το Galaxy S8 περιλαμβάνουν το γεγονός ότι οι δύο παραλλαγές θα είναι διαθέσιμες μόνο με dual-curved οθόνη. Επομένως, από ότι φαίνεται η Samsung θα βάλει τα δυνατά της για το επερχόμενο smartphone, ώστε να βεβαιωθεί ότι η εικόνα της εταιρείας και η οικονομική της κατάσταση θα αποκατασταθούν σταδιακά.