Το smartphone που άλλαξε τα δεδομένα στον κόσμο των φορητών συσκευών επικοινωνίας παραμένει η πιο  επιθυμητή αγορά ηλεκτρονικής συσκευής για τους Αμερικανούς καταναλωτές.

Σχεδόν ένας στους τέσσερις από εκείνους που απάντησαν στο on line ερωτηματολόγιο της Strategy Analytics υπέδειξαν  το iPhone ως την πιο πιθανή αγορά  ηλεκτρονικής συσκευής μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Δεύτερη επιλογή για το 21,6% των ερωτηθέντων είναι κάποιο άλλο «έξυπνο» τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android.

Ενας φορητός υπολογιστής  ήταν η τρίτη επιλογή πιθανής  αγοράς μέσα στο 2013, με το iPad και μια  τηλεόραση με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω Internet (Smart Tv) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Και ενώ δυο προϊόντα της Apple φιγουράρουν μεταξύ των πρώτων, ορισμένα αλλά βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της σχετικής λίστας. Την πεντάδα των ουραγών απαρτίζουν οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Mac, το Playstation 3, κάποιο οικιακό σύστημα μετάδοσης μουσικής από δωμάτιο σε δωμάτιο, το Apple Tv και τα διαδικτυακά ραδιόφωνα.

πηγή