Αυτό είναι το αντί-μοναχικό πιάτο, και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατάει το iPhone κοντά σας για να μην νιώσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο μοναξιάς, ακόμα και αν καταβροχθίζετε μερικά φθηνά noodles.

Ο σχεδιασμός του είναι πιο έξυπνος απ” ότι φαίνεται. Όταν το πιάτο είναι άδειο τότε λειτουργεί σαν ηχείο, αυξάνοντας αρκετά την ένταση του ήχου από το iPhone.

Όταν όμως είναι γεμάτο, τότε φαίνεται η πραγματική του χρίση. Βάζοντας το iPhone στην προφανή θέση μπορείτε να μιλάτε μέσω FaceTime με τους αγαπημένους σας την ώρα που τρώτε, βεβαία αυτό έχει το αρνητικό το ότι η κάμερα δεν έχει τόσο καλή γωνία θέασης με αποτέλεσμα ο καημένος με το οποίον θα μιλάτε να βλέπει συνεχώς το στόμα σας να κατεβάζει ότι έχετε μπροστά σας.

Γιαυτό και είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε σαν αναγνώστη νέων στο πρωινό σας. Ανοίξτε την αγαπημένη σας εφαρμογή για νέα, γεμίστε το πιάτο με cornflakes και απολαύστε το πρωινό σας διαβάζοντας άνετα ότι σας ενδιαφέρει.

Η ιδέα είναι κάπως extreme. Ποιος χρειάζεται ένα πιάτο το οποίο θα κρατάει το iPhone του την ώρα που τρώει; Και αν χρειάζεστε κάτι για να διαβάζετε νέα ή να μιλάτε την ώρα που τρώτε, τότε μάλλον ένα iPad ή ένα iPad mini θα ήταν πιο βολικό.

Από την άλλη βέβαια, ίσως να μην είναι και τόσο άσχημη ιδέα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews