Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Melinda Gates είπε σε έναν δημοσιογράφο στην Αγγλία ότι τα παιδιά τους ζήτησαν iPod για τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο Bill Gates δεν ήθελε να τους δώσει Apple προϊόντα, διότι ο πλούτος της οικογένειας τους έρχεται από την Microsoft.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Melinda Gates αναφέρετε στο ότι τα παιδιά τους θέλουν Apple προϊόντα. Δυο χρόνια πιο πριν η Melinda Gates πήρε μέρος σε άλλη συνέντευξη και είπε ότι είχε διαφωνήσει με τα παιδιά της για το εάν επιτρέπετε να έχουν iPod. Η απάντηση της ήταν ότι μπορούν να έχουν ένα Zune αν θέλουν.

Σήμερα, το FOX Business Network είχε συνέντευξη με τον Bill Gates, στην οποία είπε ότι τα παιδιά του δεν έχουν ζητήσει ποτέ προϊόν της Apple. Κάποιος λέει ψέματα.

Η συνέντευξη έχει αναρτηθεί στο FOX Business, και ο Bill Gates λέει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα όπως για τις φιλανθρωπίες που έχει κάνει, την online εκπαίδευση και το πως είναι το τοπίο της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Gates είπε το εξής όταν ρωτήθηκε για αυτά που είπε η γυναικά του στην πρόσφατη συνέντευξη της: «Δεν έχουν ζητήσει ποτέ. Γιαυτό και δεν ξέρω. Θα ήταν ενδιαφέρον αν είχαν ζητήσει, ωστόσο λατρεύουν τα Windows Phone και τα Windows PC τους «

. Η φράση βρίσκεται στο τέλος της συνέντευξης.

Ο Gates μπορεί να είναι ένας έξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, ωστόσο δεν είναι καθόλου σωστός που δεν θέλει να έχει Apple προϊόντα σπίτι του, και αυτό που είπε στην συνέντευξη φαίνεται ότι είναι ψέμα. Η γυναίκα του από την άλλη είναι πιο ειλικρινής διότι έχει παραδεχθεί ότι τα παιδιά τους θέλουν προϊόντα της Apple και ότι δεν τους επιτρέπουν οι ίδιοι να τα έχουν.

Παραδέχθηκε ακόμα ότι τους έδωσε Zune όταν ζήτησαν iPod. Ποιος δίνει Zune στα παιδιά του; Είναι σαν να ζήτησαν Transformer και τους έδωσαν ένα άδειο τενεκεδάκι από κονσέρβα.

Καλό θα ήταν ο Bill Gates να παραδεχθεί το τι έχει γίνει, και από εδώ και πέρα όταν τα παιδιά του, του ζητάνε προϊόν άλλης εταιρείας εκείνος να τους δίνει αυτό, και όχι εκείνο που νομίζει ο ίδιος ότι είναι πιο σωστό.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews