Ενώ όλοι περιμένουμε να έρθει η Κυριακή που πιθανολογείτε ότι θα κυκλοφορήσει το πολυπόθητο jailbreak για το iOS 6.1, κάποιοι σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να κυκλοφορήσουν ένα ψεύτικο εργαλείο, το οποίο φέρει το όνομα Evad3rs και υπόσχεται ότι πρόκειται για το αληθινό.

Γιαυτό και σας παρακαλούμε να κάνετε στο εαυτό σας την χάρη να μείνει μακριά από οποιοδήποτε εργαλείο που υπόσχεται jailbreak σε iOS 6.x, είτε είναι δωρεάν είτε επί πληρωμή, διότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα και ίσως βλάψει τον υπολογιστή σας κατεβάζοντας το.

Παράδειγμα τέτοιου εργαλείου βλέπεται στην παραπάνω εικόνα και είναι αγνώστου προελεύσεως. Έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν αντίστοιχα ψεύτικα εργαλεία, με ονόματα όπως Ra1n, RedRa1n, YellowRa1n, FastRa1n, SafeRa1n, JBNow, AbsinJB, SafeJB, DreamJB και άλλα, τα οποία φυσικά δεν δούλευαν και ο σκοπός τους δεν ήταν να κάνουν jailbreak την συσκευή.

Μόλις κυκλοφορήσει επίσημα, θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουμε, ενώ θα υπάρξει παράλληλα και οδηγός για το πως να το χρησιμοποιήσετε με την συσκευή σας.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι και αποφύγετε οποιαδήποτε απάτη κυκλοφορήσει.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews