Πείτε μου έναν καλύτερο τρόπο με τον οποίον θα μπορούσατε να τρομάξετε τους επισκέπτες στο σπίτι σας από ένα πορτρέτο του Steve Jobs ντυμένο ως Ρώσος Στρατηγός; Δεν υπάρχει κανένας. Εκτός ίσως από ένα φλογοβόλο ή καποιος άγριο κατοικίδιο όπως ο κροκόδειλος. Αλλά δεν νομίζω ότι έχετε κανένα από τα δυο προηγούμενα.

Η Replaceface πουλάει τώρα εκτυπώσεις, πορτρέτα, κάρτες, θήκες, ακόμη και μαξιλάρια με τον Steve Job ως Ρώσο Στρατηγό, ώστε να έχετε τον Στρατηγό Steve παντού.

Πόζαρε ο Steve Jobs για το πορτρέτο; Όχι, αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο “badass”. Πίσω στους Ναπολεόντειους Πολέμους, ένας Άγγλος ζωγράφος, με το όνομα George Dawe, κατάφερε να ζωγραφίσει 329 πορτρέτα από Ρώσους Στρατηγούς που ήταν ενεργοί κατά την διάρκεια της εισβολής που έκανε ο Boney στην χώρα τους.

Υπάρχει ένα Tumblr blog, με το όνομα Replaceface, το οποίο έχει αφοσιωθεί στο να παίρνει τα πορτρέτα του Dawe, να αφαιρεί τα αρχικά πρόσωπα και να προσθέτει φρεσκοβαμμένες διάσημες φυσιογνωμίες. Εκτός από τον Steve Jobs, άλλους διάσημους που θα βρείτε σε πορτρέτο Ρώσου Στρατηγού είναι οι George Lucas, Sylvesta Stallone, Leonardo DiCapri, και πολλοί άλλοι, ενώ όπως βλέπεται έχουν αλλάξει ελαφρός και τα ονόματα τους.

Αν ωστόσο ενδιαφέρεστε για το πορτρέτο του Steve Jobs, μπορείτε να παραγγείλετε θήκη για το iPhone από εδώ, προς 35 δολάρια, ενώ ολόκληρο το προτρέτο σε μεγεθος 13′ x 15′ μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ, και κοστίζει 85 δολάρια.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews