Τα τελευταία χρονιά έχουμε δει δεκάδες χαζές και πανάκριβες θήκες για iPhone. Και το χειρότερο είναι ότι δεν προστατεύουν και πολύ καλά το iPhone. H παραπάνω θήκη δεν διαφέρει.

Η θήκη ακούει στο όνομα Haven, είναι δημιούργημα της Brikk και είναι περισσότερο σαν τα bumper που είχε φτιάξει η Apple για το iPhone 4. Με τη διαφορά ότι η Haven είναι φτιαγμένη από χρυσό ή πλατίνα και κοστίζει μόνο 11.610 δολάρια το φθηνότερο μοντέλο.

Η θήκη είναι για το iPhone 5 και μπαίνει στα πλάγια της συσκευής, αφήνοντας τη πάνω και κάτω μεριά του κινητού ακάλυπτη. Βέβαια, αν έχετε τα λεφτά για να τα πετάξετε σε μια τέτοια θήκη, μάλλον δεν θα σας πειράζει ιδιαίτερα το να δίνεται μερικά ακόμα και να αγοράζετε καινούργιο iPhone όταν εκείνο χαλάει.

Κάθε θήκη φτιάχνετε από 75 γραμμάρια χρυσού, κοστίζει 11.610 δολάρια και είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, Pink Gold, Yellow Gold και Yellow Gold Satin. Αν θέλετε να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες δολάρια παραπάνω, μπορείτε να παραγγείλετε των 100 γραμμαρίων μοντέλο από πλατίνα προς 14.235$. Η εταιρεία μπορεί επίσης να φτιάξει θήκη και από διαμάντια ωστόσο θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση μαζί τους για τη τιμή.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews