Πως θα σας φαινόταν αν η φωνητική υπηρεσία Siri της Apple προσπαθούσε να σας σκοτώσει; Ενδιαφέρον και ίσως φουτουριστικό ή απλά μια κωμωδία;

Όπως και να έχει αυτή είναι η ιστορία μιας νέας ταινίας Δανέζικης παραγωγής που θα μας παρουσιάσει την IRIS μια κλώνο της Siri που προσπαθεί να σκοτώσει. Η ταινία ονομάζεται APP. H σκηνοθεσία ανήκει στον Bobby Boermans και η ιστορία αφορά μια φοιτήτρια της ψυχολογίας που είναι εθισμένη με το κινητό της, της εφαρμογές και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Μια μέρα λοιπόν κατεβάζει μια εφαρμογή από το App Store με την ονομασία IRIS και τότε ξεκινάει ο εφιάλτης της εφόσον ο ένας μετά τον άλλο φίλοι και γνωστοί πεθαίνουν ανεξήγητα!

Υπάρχει και εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη εδώ

και που σε αυτήν μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία θα βρείτε βασικές πληροφορίες όπως το trailer, φωτογραφίες κλπ. Όταν όμως κυκλοφορήσει η ταινία θα αναβαθμιστεί και οι συντελεστές της λένε πως η εφαρμογή θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε αυτούς που θα είναι στο σινεμά μιας και θα στέλνει notification και θα δείχνει πράγματα καθώς η ταινία εξελίσσετε προσθέτοντας έξτρα ρεαλισμό στην εμπειρία του θεατή.

Δείτε παρακάτω το trailer της αν μην τι άλλο πολύ ενδιαφέρουσας αυτής ταινίας και κατεβάστε την διαδραστική εφαρμογή.

Η ταινία κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Απριλίου στην Δανία και ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή θα την δούμε και στην Ελλάδα!

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews