Όλοι ξέρουμε ότι το πιο αγαπημένο άθλημα της Samsung είναι να αντιγράφει την Apple. Είναι ντροπιαστικό και ενώ μέχρι στιγμής αντέγραφε το hardware, η Samsung αποφάσισε να ανεβεί επίπεδο αντιγράφοντας πλέον και το software.

Χθες, η Samsung παρουσίασε τη δικιά της έκδοση του iTunes Store, μόνο που έχει ένα πολύ άσχημο interface και ένα ακόμα πιο άσχημο όνομα. Το ονόμασαν, “Samsung Content & Services“, και προσθέτοντας λίγη μαγική σκόνη, η Samsung ελπίζει ότι οι καταναλωτές θα πιστέψουν ότι είναι το ίδιο καλό με το App Store ή το Google Play.

O σκοπός του φυσικά είναι να προμηθεύει τις Samsung συσκευές, smartphone, tablet και Smart TV, με εφαρμογές, ενώ είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ώστε να μπορεί κάποιος να βρίσκει πιο εύκολα αυτό που θέλει.

Επιπλέον έχουν και μια αντιγραφή της εφαρμογής “Find My iPhone” της Apple, η οποία ονομάζετε Find My Mobile, ενώ υπάρχει και η AllShare Play, η οποία φυσικά αντιγράφει το AirPlay.

Με όλα αυτά είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν όντως η Samsung θέλει να αντιγράψει την Apple, η απλά “τρολάρει”, γιατί μόνο στα σοβαρά δεν μπορούμε να τα πάρουμε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews