Με μια καμπάνια της IndieGoGo που δημιουργήθηκε από τους Anonymous που ήθελαν να αποκτήσουν την χρηματοδότηση ούτως ώστε να επεκτείνουν την κάλυψη ειδήσεων μέσα από δικό τους χώρο, και όχι από τους υπάρχοντες λογαριασμούς του Twitter και του Tumblr, κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από  54.798 δολάρια.

Οι Anonymous ξεκίνησαν την καμπάνια με αρχικό στόχο τη χρηματοδότηση των 2.000 δολαρίων, για τη χρηματοδότηση τμημάτων της αναπτυξιακής διαδικασίας και την αρχική φιλοξενία μίας ιστοσελίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα ιστοσελίδα θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση ειδήσεων και δημοσιεύσεων από ανεξάρτητους

δημοσιογράφους. Το βίντεο της καμπάνιας αναφέρει ότι θα παρέχει χώρο σε όλους, σε πολίτες δημοσιογράφους δηλαδή, για να μπορούν να έχουν τα όλα τα γεγονότα σε Livestream όταν αυτά συμβαίνουν.

Οι Anonymous δεν ήταν ποτέ μακριά από την μεγάλη είδηση και πιο ειδικά στις ειδήσεις για  διάφορες διαδηλώσεις και εισβολές.

Μια νέα ιστοσελίδα για τις ειδήσεις από τους Anonymous θα μπορούσε να είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο Διαδίκτυο. Αυτό που υπόσχονται (κατακρίνοντας την παραδοσιακή δημοσιογραφία, ή τουλάχιστον την δημοσιογραφία που γνωρίζουμε ως τώρα) είναι να μας παραδίνουν νέα με ηθική και αρχές.