O Tim Cook όπως και ο προκάτοχος του Steve Jobs είναι ιδιαίτερα φειδωλός συνήθως σε ότι έχει να κάνει με δηλώσεις σχετικά με μελλοντικά σχέδια της Apple πάνω σε νέα προϊόντα και παρουσιάσεις.

Αυτή την φορά όμως κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου οικονομικού τριμήνου της Apple εξέπληξε τους δημοσιογράφους και τους αναλυτές αναφέροντας πως η Apple ετοιμάζει ανακοινώσεις πολύ ενδιαφέρων και νέων προϊόντων προς το τέλος του 2013 και εν συνεχεία κατά την διάρκεια του 2014.

Όπως ήταν φυσικό κατά την συνέντευξη τύπου μετέπειτα ρωτήθηκε αρκετές φορές από τους δημοσιογράφους για αυτή την του δήλωση και αν θα μπορούσε να γίνει ίσως λίγο πιο συγκεκριμένος. Ο Tim Cook δεν αποκάλυψε κάτι περαιτέρω παρά τις επίμονες ερωτήσεις απλά ξανά τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πολύ όμορφα προϊόντα και νέες κατηγορίες από την Apple προς το τέλος του τρέχοντος έτους και εν συνεχεία μέσα στο 2014.

“I don’t want to be more specific, but we’ve got some really great stuff coming in the fall and across all of 2014,”

Σίγουρα αυτή του η δήλωση θα ηρεμίσει κάπως όλες αυτές τις φήμες που ακούγονται τελευταία για μια σειρά ανακοινώσεων νέων προϊόντων της Apple όπως το iPhone 5S, iPad 5 ακόμη και ένα φτηνότερο μοντέλο iPhone μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα κατά το προγραμματισμένο WWDC 2013 συνέδριο.

Με την παραπάνω δήλωση σίγουρα ο Tim Cook δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε ίσως μια από τις αναφερθείς συσκευές μέσα στο καλοκαίρι αλλά σίγουρα θέλησε να τονίσει πως οι περισσότερες ανακοινώσεις/παρουσιάσεις και μάλιστα σημαντικές θα γίνουν προς το τέλος του χρόνου και κατά την διάρκεια του 2014.

Θα σταθούμε σε αυτές τις δηλώσεις λοιπόν και ειδικά στο “νέες κατηγορίες προϊόντων” κατά το τέλος του 2013 και μέσα στο 2014 μιας και ίσως το iWatch αλλά ακόμη και το iTV υλοποιηθούν.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews