Το Charitybuzz, ένας οργανισμός που ζητάει από τους διάσημους να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στην φιλανθρωπία, έχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, έχει προσφερθεί να σας καλέσει σε καφέ στα κεντρικά γραφεία της Apple.

Θα κοστίσει βέβαια στον (πλούσιο) τυχερό περίπου $50,000. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο RFK για την Δικαιοσύνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, οι προσφορές θα κλείσουν στις 14 Μαΐου. Η “πρόσκληση σε καφέ” μπορεί να είναι μέχρι και για δύο άτομα και θα διαρκέσει 30 λεπτά με μία ώρα, ο τυχερός ή η τυχερή θα περάσει από “έλεγχο ασφαλείας” πριν την συνάντηση.

Η Charitybuzz λέει πως η πρόσκληση δεν μπορεί να μεταπωληθεί ή να μπει σε δημοπρασία. Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει δύο προσφορές, και η τιμή βρίσκεται στα $5,250. Σε προηγούμενη αντίστοιχη εκδήλωση, ένας οπαδός του Johnny Depp πλήρωσε $91,000 για να μπορέσει να εμφανιστεί δίπλα του στην ταινία “Public Enemies” (σε ρόλο χωρίς ομιλία), επίσης μία μέρα με τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton συγκέντρωσε το ρεκόρ των $255,000.

Δείτε εδώ την τρέχουσα τιμή της δημοπρασίας (σήμερα το πρωί έχει φτάσει τα $165,000).

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews