Η Google είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει και μετά από αρκετό καιρό τελικά το Google Now είναι πλέον διαθέσιμο και στο iOS. Είναι μέρος της εφαρμογής Google Search, η οποία αναβαθμίστηκε σήμερα, και είναι ακριβός το ίδιο με αυτό που οι χρήστες Android απολαμβάνουν εδώ και ένα χρόνο.

Το Google Now είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Android Jelly Bean γιαυτό και πολλοί πίστευαν ότι θα παραμένει αποκλειστικότητα του Android. Γιαυτό και εντυπωσίασε αρκετούς το trailer με το Google Now για iOS που κυκλοφόρησε το Μάρτιο, αλλά εντυπωσίασε ακόμα περισσότερους η επίσημη δήλωση του Eric Schmidt που επιβεβαίωνε ότι όντως έρχεται στο iOS.

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το χαρακτηριστικό στο Android θα ξέρουν ακριβός πως να το χρησιμοποιήσουν και στο iOS, διότι είναι ακριβός το ίδιο, με τη μόνη διαφορά ότι είναι ενσωματωμένο μέσα σε εφαρμογή και όχι στο ίδιο το λειτουργικό.

Όσοι πάλι δεν το γνωρίζεται να πούμε ότι πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία σας ενημερώνει συνεχώς για πράγματα που σας ενδιαφέρων μέσω όμορφων καρτελών και αξίζει σίγουρα να τις ρίξετε μια ματιά.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Search από εδώ και είναι δωρεάν.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews