H Apple και η Samsung θα κοντραριστούν και πάλι στα δικαστήρια αυτό το Νοέμβριο μετά από απόφαση της δικαστή Lucy Koh η οποία αποφάσισε ότι θα γίνει δίκη εκ νέου για την αποζημίωση που ζητήθηκε από τη Samsung να πληρώσει στην Apple το περασμένο Αύγουστο. H κίνηση έρχεται μετά από απόφαση της δικαστή να κόψει 405 εκατομμύρια δολάρια από τα 1.05 δισ. δολάρια τα οποία ήταν το αρχικό πόσο αποζημίωσης προς την Apple.

Ο λόγος της υψηλής αποζημίωσης ήταν επειδή 14 συσκευές της Samsung παραβίαζαν πατέντες της Apple, με αρκετές απ’ αυτές να παραβιάζουν περισσότερες απ’ ότι οι άλλες, γιαυτό και η δικαστής Lucy Koh θεώρησε πιο δίκαιο να αφαιρέσει 405 εκατομμύρια δολάρια από το συνολικό πόσο, ενώ ζήτηση να γίνει νέα δίκη στις 12 Νοεμβρίου για να εξεταστεί και πάλι η υπόθεση.

Νωρίτερα ωστόσο σήμερα, η δικαστής επέστρεψε στην Apple 40 εκατομμύρια λόγο μιας AT&T έκδοσης ενός Galaxy S II, η οποία δεν είχε υπολογισθεί σωστά στην αρχική απόφαση. Η Apple θα αποζημιωθεί για τις ζημιές που τις έχει προκαλέσει η Samsung από τη μέρα που της το έκανε γνωστό και έπειτα.

Γιαυτό, ετοιμάστε διότι από το Νοέμβριο το παιχνίδι ξανά ξεκινά.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews