Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Alisher Usmanov αποκάλυψε πρόσφατα πως δαπάνησε $100 εκατομμύρια σε μετοχές της Apple πιστεύοντας πως θα βγάλει μεγάλο κέρδος από αυτές στο άμεσο μέλλον.

Ο Usmanov σύμφωνα με το Bloomberg βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 35η θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους στο κόσμο με επιτυχημένες επενδύσεις στην Facebook και μια συνολική περιουσία που ανέρχεται στα  $19.8 δισεκατομμύρια. Παρόμοιες μεγάλες επενδύσεις έχει κάνει στο Alibaba και στην ρωσική εταιρεία Mail.ru.

“Πιστεύω ότι η εταιρεία έχει μπροστά της πολύ μέλλον ακόμη και μετά τον θάνατο του Steve Jobs” αποκάλυψε στο Bloomberg και εν συνεχεία είπε πως “Αν μια εταιρεία σαν την Apple έχει πτώση στην μετοχή της τότε ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσει κάποιος μετοχές της μιας και σύντομα θα ανακάμψει και σύντομα θα βγάλει ο επενδυτής μεγάλα κέρδη”

“I believe in the future of this company even after Steve Jobs,” Usmanov said during an interview with Bloomberg. “When the company lost $100 billion of its market value, it was a good time to buy its shares, as the capitalization should rebound.”

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews