Η κίνηση φιλανθρωπίας και η δημοπρασία μιας ώρας καφέ με τον Tim Cook όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα έσπασε όλα τα ρεκόρ του Charitybuzz στην ιστορία του.

Αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος πλειοδότης κερδίζει τον πολυπόθητο καφέ με τον CEO της Apple με το τεράστιο ποσό των  $600,000. Το περίεργο είναι πως σήμερα εμφανίστηκε και ένας νέος πλειοδότης που ξεπέρασε αυτό το ποσό μιας και δήλωσε  $605,000 αλλά μετά από λίγο αφαιρέθηκε από το online σύστημα της Charitybuzz.

Ο Philip Elmer-Dewitt, εκπρόσωπος της Charitybuzz ανέφερε στο Fortune πως κάποιος ήθελε τόσο απελπισμένα να πιει καφέ με τον Tim Cook και να τον γνωρίσει από κοντά που έκλεψε μια πιστωτική κάρτα για να το κάνει.

Η εταιρεία όμως ευτυχώς το κατάλαβε γρήγορα το ποσό αφαιρέθηκε και τα στοιχεία της συναλλαγής δόθηκαν στις αρχές που αναζητούν τον ύποπτο.

Μετά και το σημερινό, η ιδέα που είχα πει αστειευόμενος στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook για να ξεκινήσω ένα KickStarter για να μαζέψω το ποσό φαντάζει πλέον λογική.

Με τουλάχιστον 12 μέρες ακόμη μέχρι το κλείσιμο του συγκεκριμένου πλειστηριασμού ίσως δούμε και άλλες ιστορίες τρέλας….

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews