Με την εξαίρεση ότι ίσως έρθει σε διαφορετικά χρώματα, το iPhone 5S θα είναι ίδιο με το iPhone 5 στην εμφάνιση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει αλλαγές στο εσωτερικό του και το BGR πιστεύει ότι έχει αποδείξεις.

Το BGR δημοσίευσε μερικές εικόνες από κομμάτια και λέει ότι είναι από το επερχόμενο iPhone 5S, μέσα στα κομμάτια υπάρχουν ο βραχίονας τους μεγαφώνου, ο βραχίονας του ακουστικού, το σύστημα δόνησης, καλώδιο για το Wi-Fi και o δίσκος για τις κάρτες SIM. O δίσκος για τις κάρτες SIM είναι χρυσός ή μπεζ στη φωτογραφία και το BGR πιστεύει ότι αυτό προμηνύει πολλαπλά χρώματα στο iPhone 5S.

Αυτές δεν είναι οι πρώτες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το iPhone 5S. Μια εβδομάδα πιο πριν ένα μικρό κομμάτι της circuitboard που ήταν από iPhone 5S βρήκε το δρόμο του προς το ίντερνετ.

Δυστυχώς είναι δύσκολο να επιβεβαιώσει κάποιος τους ισχυρισμούς του BGR. Θα μπορούσαν όντως αυτά να είναι κομμάτια του iPhone 5S, αλλά θα μπορούσαν επίσης να είναι και κομμάτια από άλλες τυχαίες συσκευές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews