Νέα διαφήμιση της Sumsung με μήλα, τράγο, νίντζα, χορό, περίεργη μουσική, περίεργο τοπίο, αμφιβόλου αισθητικής αλλά σαφώς με υπαινιγμούς εναντίων της Apple. 

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση στην Ισλανδία

εκθέτοντας την Apple ως απαρχαιομένη τεχνολογία, αλλά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο παράξενα βίντεο που έχουμε δει ποτέ, το οποίο είναι γεμάτο με μεταφορικές έννοιες εναντίων της Apple.

Ο ήρωάς μας βρίσκεται μια έρημη ακτή, “πληκτρολογεί” ένα νοστιμότατο μήλο, το  ψάχνει με τα δύο του χέρια, αλλά χωρίς ανταπόκριση. Όταν βάζει το μήλο στο αυτί του, υπάρχει μόνο σιωπή. Κουνάει και χτυπάει το μήλο αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Μετά πληκτρολογεί το Samsung Galaxy S4.  Είναι ένα πραγματικό smartphone, όχι ένα ανόητο κομμάτι των φρούτου!!!!. Ο κύριος χαρακτήρας μοιάζει ξαφνικά πολύ πιο ευτυχισμένος και να αγνοεί το στρατό των μήλων που τώρα βρίσκεται δίπλα του στα απόκρημνα βράχια.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν και περισσότερα! Ξαφνικά εμφανίζονται νίντζα, ο ήρωάς μας μπορεί να εκτελέσει backflips και όλοι χορεύουν στα πετρώδη ερείπια κάποιου είδους κατοικίας ή το κάστρου. Στη συνέχεια, όπου και αν βρίσκονται χορεύουν όλοι μαζί, σαν επαγγελματικό χορευτικό συγκρότημα και έχουν για ντεκόρ ένα κριάρι.

Στο αποκορύφωμά της, ο κύριος χαρακτήρας έχει το Samsung Galaxy S4 στο αυτί του και δαγκώνει ένα κομμάτι του μήλου που είχε λίγες σκηνές πριν.