Η Canonical με μια δημοσίευση της στην IndieGoGo ανακοινώνει την έναρξη ενός διαγωνισμού για να μπορέσει να εξοικονομήσει τα υπόλοιπα  25 εκατομμύρια δολάρια που χρειάζεται για την μαζική παραγωγή του Ubuntu Edge. Η εταιρεία αναφέρει:

Είτε έχετε συνεισφέρει 20 δολάρια είτε 2.000 δολάρια, θα έχετε όλοι την ευκαιρία να κερδίσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο: ένα εξατομικευμένο Ubuntu Edge που θα έχει πάνω του χαραγμένο το όνομα σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ

1) Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στην IndieGoGo.

2) Πάρτε το μοναδικό  σύνδεσμο “Share This Campaign”  από τη σελίδα  του Ubuntu Edge (ακριβώς κάτω από το βίντεο), και μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα ή με  e-mail ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο

μπορείτε να σκεφτείτε. Κάντε κλικ στην Ενσωμάτωση ΄ή στο κουμπάκι του e-mail και προσθέσετε ένα widget του Ubuntu Edge στην ιστοσελίδα σας ή στην υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

3) Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο ή το widget σας και στη συνέχεια συνεισφέρει χρήματα για την καμπάνια, έχετε κάνει μια επιτυχή παραπομπή.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Έχετε μία εβδομάδα. Αυτός που θα φέρει τα περισσότερα χρήματα σε εισφορές παραπομπής έως την Παρασκευή 2 Αύγουστο 16:00 BST θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο.

Κάθε επιπλέον δωρεά θα μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας, και με τη συμμετοχή τους θα παίξετε σημαντικό ρόλο στο project της Ubuntu.