Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Samsung Electronics θα ανακοινώσει επίσημα το επόμενο Galaxy Note, δηλαδή το Galaxy Note III.
Σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά που έγιναν γνωστά σήμερα, των νέων συσκευών πριν την επίσημη κυκλοφορία.

Η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει, με αριθμό μοντέλων SM-N900 και SM-N9005, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις που κάθε μια από αυτές θα περιλαμβάνει έναν διαφορετικό επεξεργαστή.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο του SamMobile, δύο Galaxy Note III μας έρχονται τον άλλο μήνα. Οι οθόνες τους θα είναι 5.68 ιντσών Full HD (1920×1080 pixels) Super AMOLED. Φυσικά όπως γνωρίζουμε από τα προηγούμενα μοντέλα θα είναι οθόνες αφής.

Η έκδοση SM-N900 θα “φοράει” έναν επεξεργαστή Octa-Core Exynos 5420 χρονισμένο στα 1.8GHz, σε συνδυασμό με μία ARM Mali-T628 MP6 GPU, και με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την μνήμη RAM.

Όσο για την έκδοση SM-N9005, θα έχει 3GB LPDDR3 RAM, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον επεξεργαστή της.

Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν από μια κάμερα 13-megapixel στο πίσω μέρος, με δυνατότητες Optical για τη σταθεροποίηση της εικόνας.

Προφανώς, η Samsung σχεδιάζει την κυκλοφορία του νέου της smartphone σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις των 16GB, 32GB και 64GB. Θα υπάρχει επίσης ως γνωστόν υποδοχή κάρτας μνήμης microSD.

Η έκδοση SM-N9005 του Galaxy Note III θα προσφέρει υποστήριξη για LTE. Τα νεα smartphones θα τρέχουν με Android 4.3 Jelly Bean, και θα περιέχουν από μια μπαταρία A 3200 mAh.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες. Η επίσημη ανακοίνωση από την Samsung αναμένετε να γίνει στην IFA 2013 στο Βερολίνο.