Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι οι χρήστες Outlook.com στη Βόρεια Αμερική θα μπορούν πλέον σε χρησιμοποιούν το Skype κατ ‘ευθείαν από την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου. Όσον αφορά τις άλλες χώρες θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να λάβουν την νέα υπηρεσία.

Το Skype για το Outlook.com είναι πλέον διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανακοίνωσε η Microsoft

σε σημερινή της ανακοίνωση.

“Πιστεύουμε ότι το email σας θα πρέπει να συνεργάζεται με τα λογισμικό που ήδη χρησιμοποιείτε. Το Outlook.com συνδέεται ήδη με το Facebook, το Skype και τους φίλους σας από το Google. Τώρα πια μπορείτε να κάνετε κλήσεις βίντεο από το Outlook.com” ανέφερε η εταιρεία.

Η Microsoft προσπαθεί αν δεν το έχετε καταλάβει, να καταστήσει το Outlook.com μια κοινωνική υπηρεσία, και έτσι αναμένονται ακόμα περισσότερες παρόμοιες βελτιώσεις να ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, μαζί με την διαθεσιμότητα της υπηρεσίας Skype σε άλλες χώρες.

ΣΣ. Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη, για να μην αναφέρουμε την ευκολία που θα προσφέρει στις κατασκοπευτικές δράσεις της NSA.