H Samsung παρουσιάσε στο IFA το νέο της Galaxy Note III και το γνωστό από διαρροές smartwatch Galaxy Gear.H Κορεάτικη εταιρεία ξεκίνησε την παρουσίαση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο JK Shin που προλόγησε το Galaxy Note III.

 

Άρχισε να μιλάει για τη λεπτότητα της νέας συσκευής, και την νέα εξαιρετική υποστήριξη LTE. Πριν αναφέρει πολλά ανακοίνωσε και το SmartWatch Galaxy Gear.

 

To Galaxy Note 10.1 2014 Edition έχει πάχος μόλις 7.9 millimeters.

H Samsung την ονομάζει “απόλυτη συσκευή παραγωγικότητας“. Όπως και με τις άλλες συσκευές του Galaxy Note, η έκδοση 10.1 2014 χρησιμοποιεί το S-Pen.

Ηεκδόση 10.1 2014 του Galaxy Note έρχεται με υποστήριξη 3G, και WiFi  και υπόσχεται ένα οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.9GHz και 3GB RAM.

Δυστυχώς το 4G LTE μοντέλο έχει μόνο ένα quad-core chip, θυσιάζοντας επεξεργαστική ισχύ για να επιτύχει επιπλέον ταχύτητα δεδομένων. Παρόλα αυτά είναι χρονισμένος 2.3GHz.

Το chip τέρας τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 8.220 mAh.

Το Galaxy Note 10.1 2014 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε 149 χώρες στις 25 Σεπτεμβρίου σε μοντέλα των 16GB, 32GB ή 64GB .

Δείτε το από την Samsung

Όσον αφορά το Galaxy Gear οι προδιαγραφές δεν είναι και τόσο συναρπαστικές, μια οθόνη 1.63 ιντσών, με ανάλυση 320×320 pixel Super AMOLED, μια κάμερα 1.9megapixel (υπάρχει στο βραχιολάκι), ένας επεξεργαστής 800MHz, 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικός χώρος.

Έρχεται με το χαρακτηριστικό Memographer, που θα επιτρέπει στους κατόχους του να φωτογραφίζουν και να τραβάνε βίντεο εν κινήσει. Θθα μπορούν να τα μοιράζονται άμεσα στα κοινωνικά δίκτυα, αμέσως μετά. Δεν ακούγεται και πολύ επαναστατικό βέβαια εκτός από το γεγονός όλα θα γίνονται χωρίς να ψάχνετε το κινητό σας.
Το Gear υποστηρίζει τη λειτουργία με φωνή, πραγματοποιώντας hands-free κλήσεις απευθείας από το ρολόι. Θα έχετε έλεγχο στο music player του Galaxy της Samsung, και θα έχει ένα ενσωματωμένο βηματόμετρο, για παρακολούθηση της σωματικής σας άσκησης.

Η Samsung ονομάζει το Galaxy Gear ο  “τέλειος σύντροφος για το Galaxy Note 3.” Η διατύπωση βέβαια δεν είναι τυχαία καθώς το Gear θα κυκλοφορήσει με το Note 3 και θα είναι πλήρως συμβατό με αυτό.

Θα είναι διαθέσιμο από την 25η Σεπτεμβρίου (σε περισσότερες από 140 χώρες). Η τιμή του θα είναι γύρω στα 300 δολάρια.