Η Microsoft συνεχίζει το πρόγραμμα ανταλλαγής που αποσκοπεί να δελεάσει τους χρήστες συσκευών της Apple. Αυτή τη φορά φαίνεται να τρέχει μια ειδική προσφορά για τους ιδιοκτήτες iPhone 4S που σκέφτονται να αγοράσουν ένα smartphone της Microsoft.

H Microsoft προσέφερε αρχικά μια πίστωση στα καταστήματα της για εκείνους που ήταν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα iPads τους για ένα Surface tablet ή ένα Windows Phone. Σήμερα δημοσιεύτηκε ότι εταιρεία πληρώνει για κάθε iPhone 4S ή iPhone 5 γύρω στα 200 δολάρια προσφέροντας ένα κουπόνι αγορών προϊόντων της Microsoft.

Το Forbes αναφέρει ότι μόνο λίγα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά τρέχουν το πρόγραμμα ανταλλαγής της εταιρείας, αλλά δεδομένου ότι η Microsoft

δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, δεν υπάρχει λίστα με τα καταστήματα που θα τρέχουν το πρόγραμμα.

Παρόμοιες προσφορές είναι πολύ πιθανό να συνεχιστούν τους επόμενους μήνες, όχι μόνο επειδή η Microsoft προσπαθεί να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της, με πολύ ελκυστικές εκπτώσεις, αλλά και γιατί τα νέα της tablets θα αρχίζουν να κυκλοφορούν στην αγορά σε λιγότερο από 30 ημέρες, και φυσικά δεν θέλει να της μείνουν στο ράφι όπως έμειναν τα Surface πρώτης γενιάς.