Οι ιδιοκτήτες smartphones με Windows θα χαρούν να μάθουν ότι η Microsoft μόλις επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις Windows Phone 8 συσκευές τους.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο ComputerWorld , ο Greg Sullivan (διευθυντής δημοσίων σχέσεων των Windows Phone στην Microsoft), δήλωσε ότι όλες οι Windows Phone 8 συσκευές θα αναβαθμιστούν σε 8.1 εφόσον και ο κατασκευαστής του υλικού συμφωνεί να προσφέρει αυτή την ενημέρωση.

Όπως γνωρίζουν οι λάτρεις των Windows Phone, η Microsoft έχει μια πολιτική στήριξης των συσκευών Windows Phone για 36 μήνες.

Παρόλο που η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο λογισμικό Windows phone 8.1, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Nokia Lumia 1020 και το Lumia 520 θα έχει σίγουρα την ενημέρωση. Π

ολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει κατά το χρονικό διάστημα της άνοιξης του 2014.

Προφανώς, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι όλες οι Windows Phone 8 συσκευές που είναι τώρα διαθέσιμες στην αγορά, θα πρέπει να αναβαθμιστούν και να λάβουν την ενημέρωση κάποια στιγμή. Το μόνο θέμα που ίσως συναντήσετε θα είναι ο κατασκευαστής υλικού να μην θέλει να απελευθερώσει την ενημερωμένη έκδοση για διάφορους λόγους, προτίθωντας κάποια δικαιολογία.