Πλάνα από τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ένα ζευγάρι όταν ένας αγριεμένος ελέφαντας ενός πάρκου επιτίθεται στο αυτοκίνητο τους, το αναποδογυρίζει και το ποδοπατάει, εμφανίστηκαν στο YouTube και σοκάρουν τους τηλεθεατές.

Το βίντεο καταγράφεται στο Πάρκο Kruger National Park στη Νότια Αφρική το Δεκέμβριο. Οι τουρίστες που τράβηξαν το βίντεο βρίσκονταν και αυτοί σε ένα αυτοκίνητο 30 μέτρα μακρυά από το συμβάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ένας τεράστιος ελέφαντας εκνευρισμένος από το μπλέ αυτοκίνητο, του επιτίθεται , το αναποδογυρίζει και στην συνέχεια το ποδοπατεί. Το ζευγάρι που επέβαινε στο μπλε αυτοκινήτου και που εμπλέκεται στην επίθεση, είναι ζωντανό και καλά στην υγεία τους. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αφού η γυναίκα τραυματίστηκε από το πόδι του ελέφαντα που διαπέρασε το αυτοκίνητο και ο άνδρας υπέστη λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς.

Το βίντεο δείχνει επίσης τους επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου που παρακολουθούν και καταγράφουν τις σκηνές να φεύγουν τρομοκρατημένοι αμέσως μετά την επίθεση του ελέφαντα.