Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 31χρονου ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω internet

Ο συλληφθείς κατείχε πλήθος αρχείων σκληρού πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

Από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, για πορνογραφικού ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από την Interpol , ότι χρήστες του διαδικτύου μέσω διευθύνσεων IP στη χώρα μας κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό στο διαδίκτυο τρία (3) αρχεία (video) σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από έκδοση σχετικού βουλεύματος για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 31χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (09-07-2014) στην οικία του στη Κεφαλονιά, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος Η/Υ και ένας (1) φορητός H/Y στα οποία μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.