To iPhone 6 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Μια δημοσίευση του Reuters αναφέρει ότι η Apple μόλις μπήκε στην τελική ευθεία της μαζικής παραγωγής της πολύ-αναμενόμενης iOS συσκευής.

Σύμφωνα με το Reuters, η Hon Hai Precision Industry Co Ltd στην Ταϊβάν είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του επερχόμενου iPhone και θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή αυτό το μήνα.

Φαίνεται ότι η πρώτη συσκευή που θα μπει στη γραμμή παραγωγής θα είναι αυτή με τον οθόνη των 4.7 ιντσών. Η παραγωγή για ένα δεύτερο μοντέλο iPhone με μια οθόνη 5,5 ιντσών θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του Αυγούστου, αναφέρει η Taiwan Economic Daily News.

Από την άλλη πλευρά, η επίσημη κρατική υπηρεσία ειδήσεων της Κίνας ανέφερε ότι η Hon Hai σχεδιάζει να προσλάβει 100.000 εργαζόμενους σε εγκαταστάσεις της ηπειρωτικής χώρας, προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση στο φόρτο εργασίας που αναμένεται να φέρει η κατασκευή του νέου iPhone. Οι πληροφορίες δόθηκαν από τον επικεφαλής του υπουργείου Εμπορίου της επαρχίας Henan

.

Η άλλη μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται η Apple στην Κίνα, η Pegatron έχει αρχίσει την πρόσληψη πάνω από 10.000 εργαζόμενων αλλά εκπρόσωποι της εταιρείας, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι η Foxconn, συνεργάτης της Apple στην Κίνα ετοιμάζει 100.000 θέσεις εργασίας για τις γραμμές παραγωγής του iPhone.

Σύμφωνα με το Patently Apple, ο συνολικός αριθμός συσκευών iPhone 6 που θα κατασκευαστούν θα είναι περίπου 77 εκατομμύρια για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και μόνο.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 6 στις 19 Σεπτεμβρίου και να το κυκλοφορήσει μια εβδομάδα αργότερα, στις 25 Σεπτεμβρίου.