Πριν από μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει ότι το ίδρυμα Mozilla ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης (firefox) στις 10 Νοεμβρίου, “φτιαγμένο από προγραμματιστές για προγραμματιστές.” Λοιπόν ο Mozilla κράτησε την υπόσχεση του και ο Firefox Developer Edition είναι εδώ.

Το νέο πρόγραμμα φυσικά έχει σαν βάση τον Firefοx, και διαθέτει δυνατότητες debugging και άλλα ειδικά εργαλεία όπως το Firefοx Tools Adapter, και το WebIDE για δικαιώματα κωδικοποίησης άμεσα από το πρόγραμμα περιήγησης. Να αναφέρουμε ότι η έκδοση του browser που διαθέτει το ίδρυμα Mozilla, είναι ακόμα σε μορφή beta. Έκδοση 32 ναι μεν, αλλά beta. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το νέο πρόγραμμα δεν μας εντυπωσίασε.

 

Όλοι εσείς που ασχολείστε με το Web Development και ενδιαφέρεστε για το νέο πρόγραμμα-εργαλείο του Mozilla, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[su_button url=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/” target=”blank” style=”flat” background=”#4616788″ center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: link” text_shadow=”4px 0px 0px #000000″]Download Firefox Developer Edition[/su_button]