Τον περασμένο μήνα έκλεισε το δημοφιλές Popcorn Time, καθώς ορισμένοι από τους βασικούς προγραμματιστές της ιστοσελίδας είχαν να αντιμετωπίσουν μηνύσεις στον Καναδά. Η MPAA υποστήριξε ότι κατάφερε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες κατά της πειρατείας στην πρόσφατη ιστορία, αλλά η νίκη της ήταν μάλλον προσωρινή.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Reddit ένας από τους αρχικούς προγραμματιστές της εφαρμογής, ετοιμάζει νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή. Η προσπάθεια του μάλιστα φέρεται να στέφθηκε με επιτυχία, καθώς κυκλοφόρησε ήδη μια πλήρως λειτουργική έκδοση μέσω του Reddit.

Η σταθερή έκδοση χρησιμοποιεί νέα APIs και έτσι είναι δυνατή η προβολή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, χωρίς να χρειάζεται την ιστοσελίδα YTS σαν πάροχο.

Η ενημέρωση του κώδικα της εφαρμογής μέσω του Reddit είναι μόνο η αρχή.

Οι υπεύθυνοι του VPN.ht, της υπηρεσίας VPN (δημιουργήθηκε από ορισμένους προγραμματιστές του Popcorn Time), ενημέρωσαν επίσης το κοινό, ότι μια νέα ενημερωμένη έκδοση της streaming εφαρμογής ετοιμάζεται.

Ο developer του Popcοrn Time Wally, ο οποίος τρέχει παράλληλα και το VPN.ht service, ανέφερε στο TorrentFreak ότι το Popcοrn Time θα ξαναγυρίσει.

“I am still considering a full comeback, I just do not want to release a half working version,” δήλωσε ο Wally.

Αυτό φυσικά δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και μάλλον η MPAA, πανηγύρισε τη νίκη της πολύ γρήγορα…

Κατεβάστε την ενημερωμένη έκδοση του Popcorn Time.