Ιπτάμενες selfies; Η Zero Zero Robotics είναι μια εταιρεία με έδρα το Πεκίνο. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την Hover Camera drone, μια αναδιπλούμενη συσκευή που μπορεί πετάξει για να να ανιχνεύσει το πρόσωπό σας όπου κι αν πάτε.

Η κάμερα της συσκευής σας υπόσχεται ακαταμάχητες selfies.

[su_video url=”https://secnews.gr/wp-content/uploads/2016/04/Throw-And-Balance-3e0cb0944a.mp4″ width=”800″ height=”400″ autoplay=”yes”]

Η φωτογραφική μηχανή είναι στα 13MP που μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K ή πανοραμικές λήψεις 360 μοιρών. Μπορεί δεν να πετάξει μέχρι σε ένα μέγιστο ύψος 50 μέτρων.

Πως; Απλά ενεργοποιήστε τη συσκευή και πετάξτε τη μπροστά σας. Αυτή θα αρχίσει να αιωρείται. Με μια εφαρμογή, μπορείτε να αλλάξετε την οπτική γωνία της κάμερας, ή το ύψος πτήσης του drone. Όταν τελειώσετε με ένα κλικ έχετε την φωτογραφία σας.

Μετά την αναδιπλώνετε και την βάζετε στην τσάντα σας.

Η Zero Zero Robotics αναφέρει ότι η κάμερα χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, και ότι μπορεί να αποφύγει εμπόδια και ανθρώπους καθώς σας ακολουθεί. Αυτό που δεν έχει, ωστόσο, είναι ένα GPS tracker, σε περίπτωση που την χάσετε.

[su_video url=”https://secnews.gr/wp-content/uploads/2016/04/bodyfollowing-e6e7277be2.mp4″ width=”800″ height=”400″ autoplay=”yes”]

Η Hover Camera drone δεν είναι προς πώληση ακόμα, αλλά η ομάδα ψάχνει για beta testers που μπορούν να βοηθήσουν περαιτέρω στην ανάπτυξή της. Μια πρώτη εκτιμώμενη τιμή είναι τα 600 δολάρια.

 

Hover Camera Drone