Η Microsoft θα πραγματοποιήσει ένα event στις 26 Οκτωβρίου για να συζητήσει τα νέα της σχέδια για τα Windows 10, η εταιρεία θα παρουσιάσει σε live streaming όλη την συνέντευξη τύπου στο Διαδίκτυο για να δώσει σε όλους τους χρήστες της ανά τον κόσμο την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ανεξάρτητα από το που ζουν.

Το live stream είναι διαθέσιμο στο website της Micr0soft και θα βγει στον αέρα την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 στις 17:00 ώρα Αθήνας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella λογικά θα είναι ο πρώτος ομιλητής της εκδήλωσης ο οποίος θα μιλήσει για τις πρόσφατες επιδόσεις της εταιρείας και τα μελλοντικά της σχέδια, πριν τα άλλα στελέχη ανακοινώσουν τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Χωρίς αμφιβολία, η πιο αναμενόμενη στιγμή της βραδιάς είναι η παρουσίαση του Surface All-in-One PC η οποία θα γίνει από τον Panos Panay ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος συσκευών στην Redmond (την γιγαντιαία εταιρεία λογισμικού) και εκείνος που πάντα πίστευε στο Surface, ακόμη και όταν όλοι επέκριναν το Surface RT.

Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε το #MicrosoftEvent hashtag που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο Twitter εάν θέλετε να συνομιλήσετε σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάζει η εταιρεία, αλλά επίσης και για είναι up-to-date με τις τελευταίες πληροφορίες από τα ίδια τα στελέχη του Redmond.

Μπορεί να είναι περιττό αλλά αξίζει να αναφερθούμε στο ότι το Surface phone είναι σχεδόν απίθανο να παρουσιαστεί σε αυτό το event, αφού λέγεται πως η Micr0soft το «κρατάει» για το 2017 ή ακόμη και στις αρχές του 2018.Το Surface phone λέγεται ότι θα είναι το νέο μεγάλο εγχείρημα της Micr0soft όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει την διακοπή της μάρκας Lumia.

Χωρίς αμφιβολία, το αυριανό event αξίζει παρακολούθησης!!