Σας καταλαβαίνουμε εσάς που περιμένετε με ανυπομονησία να αγοράσετε ένα ζευγάρι Airpod, αλλά όπως φαίνεται θα περιμένετε κι άλλο. Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της Apple η καθυστέρηση του λανσαρίσματος των self-branded ακουστικών Bluetooth θα ξεπεράσει το τέλος Οκτώβρη που ήταν η τελευταία προθεσμία λανσαρίσματος που είχαν ορίσει. Η εταιρεία χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να κάνει τα ακουστικά κατάλληλα για τα αυτιά σας σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι ήταν αυτό που τους ώθησε σε αυτή την κίνηση της τελευταίας στιγμής, αλλά κάποιοι reviewers έχουν κατά καιρούς παρατηρήσει κενά ασφαλείας.

Η Apple χρησιμοποιεί ένα νέο W1 chip για να είναι συνεπής η συνδεσιμότητα, η ποιότητα του ήχου και η σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχουν επίσης ενσωματωμένους αισθητήρες οπότε τα Airpods παίζουν μουσική μόνο όταν έστω ένα από τα δύο ακουστικά είναι στο αυτί σας. Επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην λειτουργία Siri

μόνο με ένα διπλό tap, χάρη στα ενσωματωμένα μικρόφωνα.

Εάν απλά χρειάζεστε κάποια από τα πλεονεκτήματα του Apple’s W1 chip δεν χρειάζεται  απαραίτητα να περιμένετε τα Airpods. Η εταιρεία ήδη παραδίδει ακουστικά Beats τα οποία επωφελούνται από την γρήγορη αντιστοίχιση του hardware με τις συσκευές iOS. Όμως αυτό που θα σας λείψει είναι η έξυπνη ενσωμάτωση Siri, για να μην αναφέρουμε και το κουτί φόρτισης που σας δίνει επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς κάποια από τις συνήθεις ενοχλητικές εξωτερικές μπαταρίες. Οι εταιρείες προτιμούν να παραδώσουν τις συσκευές αργότερα παρά να κυκλοφορήσουν προϊόντα με κενά ασφαλείας , το οποίο βέβαια δεν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα εάν πραγματικά ελπίζατε να δοκιμάσετε τα AirPοds και μάλιστα σύντομα!