Το τελευταίο καιρό η Nokia βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής καθώς όλοι αναμένουμε τις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει σχετικά με τη καινούρια smartphone σειρά. Ουσιαστικά η HMD Global είναι αυτή που ανέλαβε την κατασκευή, πώληση και διαφήμιση  των συσκευών.

Υποστηρίζεται πως τα πρώτα κινητά τηλεφώνα της Nοkia μετά από καιρό απουσίας θα κυκλοφορήσουν τις τελευταίες εβδομάδες του 2016 ενώ αναμένονται άλλες δύο καινούριες συσκευές τον Ιανουάριο του 2017. Τις φήμες αυτές έρχεται να διαψευσθεί η HMD Global που ανακοίνωσε την έναρξη μιας μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας του καινούριου μοντέλου Nοkia στις αρχές του 2017. Αυτό αφήνει να εννοηθεί πως για τον επόμενο χρόνιο θα έχουμε μόνο μια κυκλοφορία κινητού Nοkia.

H HMD Global έχει ήδη αποφασίσει με ποιο πρακτορείο θα συνεργαστεί για την επιτυχέστερη δυνατή διαφήμιση της Nοkia συσκευής και δεν είναι άλλη από την Mother

. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές του Ηνωμένου Βασιλείου η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά μεγάλα διαφημιστικά έργα όπως το “The Mom and Dad Bods Anthem,” και το “Real is Rare”.

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Pekka Rantala, CMO της HMD Global, η Nοkia αποτελεί μια από τις καλύτερες και ισχυρότερες εταιρείες στον τομέα της με απαριθμητές επιτυχίες. Έτσι η HMD Global θέλησε να συνεργαστεί με μια αντίστοιχα πετυχημένη εταιρεία στο χώρο της. Δηλώνει πεπεισμένος πως ο συνδυασμός της  πρωτοποριακής συσκευής Nοkia με τη δημιουργική και στοχευμένη δουλειά της Mother θα οδηγήσει στην επικερδέστερη προώθηση του νέου smartphone.

Σε πρώτο στάδιο η Mother θα ξεκινήσει μια παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια στις αρχές του 2017 για την νέα γενιά smartphones της Nοkia.