Tα Pixel 2 και Pixel 2 XL πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες και δεν έχει επισημοποιηθεί καμία πληροφορία σχετικά με τις συσκευές πέρα από τους κατασκευαστές, την ημερομηνία έναρξης και τις παραλλαγές χρωμάτων. Ας δούμε όμως συνολικά όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο για τις νέες επερχόμενες ναυαρχίδες της Google.

Απ’ ότι φαίνεται η Google θέλει να κρατήσει κρυφές όλες τι πληροφορίες σχετικά με τα νέα της προϊόντα αλλά στη τελική λίγα μένουν κρυφά σε αυτό τον κλάδο.

Το Pixel 2 δεν θα προσφέρει βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών εφόσον η Google επιθυμεί να είναι η συσκευή αδιάβροχη. Θα προσφέρει όμως dual-speakers, γεγονός θετικό ειδικά μετά την απογοήτευση που είχαμε με την πρώτη γενιά Pixel XL λόγω έλλειψης τους.

Πολύ πιθανό στην νέα συσκευή να κάνει το ντεμπούτο της η σημαντική ενημέρωση για το Pixel Launcher που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το προηγούμενο έτος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη συμπίεσης για εκκίνηση αλλά και για το Google Assistant.

Να σημειώσουμε ότι το Pixel 2 θα διαθέτει το χαρακτηριστικό “Music Recognition,” που σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει την μουσική που παίζει γύρω σας.

Η κάμερα έχει επίσης αναβαθμιστεί επιτρέποντας στο τηλέφωνο να εστιάζει στα πρόσωπα και να θολώνει τα πάντα γύρω τους. Ουσιαστικά, μιλάμε για portrait mode που θα κάνει τις φωτογραφίες πολύ πιο καθαρές.

Τέλος, η νέα ναυαρχίδα της Google θα διαθέτει μόνιμο Ambien Mode παρέχοντας προς τους χρήστες έναν πιο φιλικό προς της μπαταρία τρόπο αλληλεπίδρασης με τις ειδοποιήσεις.

Τα επερχόμενα Pixel 2 και το Pixel 2 XL υποστηρίζεται ότι θα έχουν πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.