Η FiiO ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της firmware έκδοσης 1.0.3 που στοχεύει στο X7 MKII (X7 Mark II) audio player και εξασφαλίζει την σωστή εμφάνιση ορισμένων κομματιών APE.

Η ενημέρωση καταργεί ένα σφάλμα που εμπόδιζε την αναπαραγωγή ορισμένων αρχείων Mp3 και διορθώνει το πρόβλημα αναπαραγωγής ενός τραγουδιού που δεν θα έπαιζε όταν κρατούσαμε πιεσμένο το κουμπί Previous περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα.

Επίσης, η FiiO επιδιορθώνει το πρόβλημα παραμορφωμένου ήχου κατά την διάρκεια αναπαραγωγής μονοφωνικών κομματιών ή 5.1 καναλιών καθώς και το πρόβλημα που εντοπίζεται όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες fast forward, rewind, play, ή pause.

Εγκατάσταση FiiO X7 MKII Portable Player Firmware 1.0.3:

Όσον αφορά την εγκατάσταση, πρώτα βεβαιωθείτε ότι η μονάδα X7 MKII είναι φορτισμένη πλήρως. Μεταβείτε από λειτουργία Pure Music σε λειτουργία Android, αποθηκεύστε το αρχείο που κατεβάσατε, μεταφέρετε το σε μια κάρτα μνήμης και τοποθετήστε το στη συσκευή αναπαραγωγής.

Στη συνέχεια ακολουθήστε τα εξής βήματα:  Technical support > Firmware Update > Local Upgrade > external_sd1, επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης zip, κάντε κλικ στο OK και περιμένετε υπομονετικά. Η μονάδα θα κάνει αυτόματα επανεκκίνηση και θα μπει σε update mode.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η συσκευή FiiO θα κάνει για άλλη μια φορά επανεκκίνηση σε λειτουργία Android. Χειροκίνητα επιστρέψτε σε Pure Music mode. Αξίζει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την συσκευή κατά την διάρκεια της ενημέρωσης καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες.

Με λίγα λόγια μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε το FiiO X7 MKII Portable Player Firmware 1.0.3 να το εγκαταστήσετε στην μονάδα σας και να απολαύσετε ότι καινούριο μπορεί να σας προσφέρει.