Γνωρίζετε κάποιον που είναι στ’αλήθεια πρωινός τύπος; Κάποιον που δεν δυσκολεύτεται και πολύ να ξυπνήσει; Τότε μάλλον είναι η εξαίρεση!

Εάν θέλετε να πετάξετε το ξυπνητήρι σας έξω από το παράθυρο κάθε φορά που το ακούτε, σας νιώθουμε! Αλλά υπάρχει ένα ξυπνητήρι που θα μπορούσε να κάνει τη διαδικασία της αφύπνισης λίγο πιο ευχάριστη. Το Divoom Timebox είναι ένα έξυπνο ρολόι Bluetooth που εμφανίζει κινούμενα σχέδια στην οθόνη του, τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας.

Το Divoom Timebox είναι τεχνικά ένα ξυπνητήρι, αλλά είναι και κάτι περισσότερο από αυτό: με ένα ηχείο Bluetooth, μικρόφωνο για τηλεφωνήματα και εγγραφή ήχου, οθόνη παρακολούθησης θερμοκρασίας, βοηθητικό πρόγραμμα οπτικής και ήχου, ειδοποιήσεις κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα απλό ρολόι.

Δημιουργήστε τη δική σας τέχνη pixel με την αντίστοιχη εφαρμογή Divoom ή επιλέξτε από την τεράστια γκάμα της προκαθορισμένης επιλογής. Προσθέστε μια εικόνα σε κάθε λειτουργία και αναγνωρίστε εύκολα οποιαδήποτε ειδοποίηση, ακόμη και αν βρίσκεστε στην άλλη μεριά του δωματίου.

Αντί να έχετε πολλές μικροεφαρμογές για πολλαπλές λειτουργίες, χρησιμοποιήστε ένα μόνο gadget που τα συνδυάζει όλα. Αγοράστε το Timebox από τον ακόλουθο σύνδεσμο στην τιμή των $ 69.

Divoom Timebox