FiiO X5: H FiiO προσφέρει στους πελάτες της ένα νέο πακέτο υλικολογισμικού που απευθύνεται στην φορητή συσκευή αναπαραγωγής 3ης γενιάς X5. Ο λόγος για την έκδοση 1.1.9 η οποία προσθέτει την επιλογή “Bluetooth never sleep” που επιτρέπει την ανεξάρτητη αναβάθμιση της εφαρμογής FiiO Music καθώς και πολλά άλλα.

Η νέα έκδοση προσφέρει τη λειτουργία Balanced turbo, επιτρέπει στους χρήστες να μεταπηδούν στο άλμπουμ ή τον καλλιτέχνη του τρέχοντος κομματιού αναπαραγωγής, προσθέτει προστασία φόρτισης για ασυνήθιστα υψηλές / χαμηλές θερμοκρασίες και διασφαλίζει ότι η μονάδα αναπαράγει σωστά όλα τα κομμάτια.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, ελέγξτε πρώτα τη μπαταρία του player και βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως φορτισμένη, αποθηκεύστε το αρχείο που θα κατεβάσετε σε μια διαμορφωμένη κάρτα microSD και τοποθετήστε τη στη συσκευή αναπαραγωγής ή απευθείας στην εσωτερική μονάδα αποθήκευσης του X5.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το X5 σε κατάσταση λειτουργίας Android, μεταβείτε στην επιλογή Τεχνική υποστήριξη> Ενημέρωση υλικολογισμικού> Τοπική αναβάθμιση> external_sd (ή internal_sd), επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης zip, πατήστε “Ok” και περιμένετε υπομονετικά.

Μην πατήσετε κανένα από τα κουμπιά της συσκευής και μην αφαιρέσετε την μπαταρία / κάρτα SD κατά την εγκατάσταση καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες δυσλειτουργίες. Η συσκευή αναπαραγωγής θα επανεκκινήσει αυτόματα, θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του firmware update και τέλος θα κάνει restart όταν ολοκληρωθεί.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, κατεβάστε το FiiO X5 3rd Generation Portable Player Firmware 1.1.9, ακολουθήστε προσεκτικά όλα τα βήματα και απολαύσετε τις νέες αλλαγές.